За Неолаб

Неолаб е македонско-германско партнерство чија главна дејност е продажба на хемикалии,реагенси и лабораториска опрема од познати светски брендови .

Ние,Неолаб нудиме  внимателно избран спектар на добавувачи. Секој од нив е исклучителен во својата област на работа којшто  еден со друг се надополнуваат со цел да се задоволат потребите на нашите клиенти.

Неолаб е технологија и избор кој што е  посветен на секоја лабораторија.